Footer

Ethische producten

Bij Shurtz hechten we enorm veel waarde aan ethische productie en goede werkomstandigheden. Daarom werken we uitsluitend samen met kledingfabrieken die gecertificeerd zijn en hoogwaardige normen hanteren voor de behandeling van hun werknemers.

Door met gecertificeerde kledingfabrieken te werken, kunnen we niet alleen hoogwaardige en stijlvolle kledingstukken aanbieden, maar kunnen we ook met een gerust hart zeggen dat onze producten op een ethische en verantwoorde manier worden vervaardigd. Het geeft ons de voldoening te weten dat we bijdragen aan het welzijn van de mensen die betrokken zijn bij het productieproces, terwijl we onze klanten voorzien van kwaliteitskleding waar ze van kunnen genieten.

Bij Shurtz geloven we dat mode verder gaat dan alleen stijl – het gaat ook om verantwoordelijkheid en zorg voor de wereldwijde gemeenschap. Onze samenwerking met ethisch gecertificeerde fabrieken is een weerspiegeling van die overtuiging en een belofte aan onze klanten om de hoogste normen te handhaven in alles wat we doen.

Ik ben tijdens kantooruren te bereiken voor vragen of opmerkingen.

Of stuur een e-mail

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
👶✨ Gratis Rompertjes Giveaway! ✨👶

Bij Shurtz maken we geregeld rompertjes als cadeautjes! Daarom een leuke actie! 

Heb je een vriend(in), familielid of ken je iemand die binnenkort een kleintje verwacht? 🤰 Tag ze hieronder en vertel ons waarom ze een schattig rompertje verdienen! 🌟 We willen graag wat liefde verspreiden en deze prachtige creaties van Shurtz vinden een nieuw huisje bij een liefdevolle familie. 💝

👉 Hoe kun je een rompertje met naam winnen?
1️⃣ Zorg ervoor dat je onze Facebook-pagina leuk vindt.
2️⃣ Deel dit bericht openbaar, zodat meer mensen de kans hebben om mee te doen.
3️⃣ Vertel ons in de reacties waarom juist die speciale toekomstige ouder deze rompertjes verdient!

We geven 5 van rompertjes met naam we en zullen de gelukkige winnaars op 5 december bekendmaken. 🎉 Laten we samen de liefde verspreiden en wat vreugde brengen aan degenen die het het meest verdienen! 🌟💙 

#ShurtzRompertjes #Giveaway #SpreadTheLove
Vandaag kwam een machine voor ons machinepark aan: een volautomatische Pettenpers!

Dus binnenkort kun je een bijpassende pet bij je outfit bestellen. Of om cadeau te doen!

Binnenkort dus petten in de webshop!
Bekijk meer

DeWebsitePraktijk © 2023 . Alle rechten voorbehouden. Onze Privacy Policy.